Nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na 18. Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2013.

U okviru promocije poduzetništva HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijska komora Koprivnica i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove godine organiziraju zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na 18. po redu Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2013.

Ovogodišnji Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2013. održavat će se od 18. do 20. siječnja 2013. godine u Virovitici na sajamskom prostoru u Vukovarskoj ulici 13 koji obuhvaća ukupno 15.000 m2 otvorenog i 8.300 m2 zatvorenog izložbenog prostora.

Glavni pokrovitelji sajma su Vlada Republike Hrvatske, Ministarstvo poduzetništva i obrta te Ministarstvo poljoprivrede, dok je zemlja partner ovogodišnjeg VIROEXPO-a Kraljevina Belgija.

Tradicionalno veliki interes poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije za promocijom na ovom sajmu i ove će godine rezultirati predstavljanjem ukupno 34 izlagača na 127,5 m2 zajedničkog izlagačkog prostora Koprivničko-križevačke županije. Izlagači s područja naše županije ove će godine na sajmu predstaviti svoje proizvode – drvnu i kožnu galanteriju; proizvode od metala poput kovanih i inox ograda te raznu metalnu galanteriju; proizvode od lima; prerađevine od voća; vina i voćna vina; med i ostale pčelinje proizvode – propolis, vosak; razne suvenire i drvene igračke, a predstavit će se i raznovrsne uslužne djelatnosti.

Za sve izlagače s područja Koprivničko-križevačke županije koji će izlagati na zajedničkom izlagačkom prostoru troškove izlaganja financiraju organizatori zajedničkog nastupa poduzetnika.

Ravnateljica: Melita Birčić, v.r.