Najviše rukovodstvo HAK-a posjetilo Koprivnicu

U subotu 3. srpnja ove godine Auto-klub Koprivnica posjetio je predsjednik Hrvatskog autokluba Ivo Bikić, zamjenik predsjednika HAK-a Slavko Tušek i v.d. glavnog tajnika HAK-a Zvonko Šmuk.

Povod ovoj posjeti je, između ostalog i posjeta „Podravskim motivima“, sajmu naivne umjetnosti, folklora, starih zanata,gastronomije i antikviteta, koji se kao turistička manifestacija održao od 2.do 4.srpnja u središtu Koprivnice.Tom prigodom ovo visoko rukovodstvo HAK-a primio je koprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić, i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal, koji je sa zamjenicom gradonačelnika Vesnom Želežnjak i tajnikom Auto-kluba Koprivnica Borisom Dušićom , s gostima ostao do kraja posjete Koprivnici.

U vrlo srdačnoj i konstruktivnoj atmosferi, rukovodstvo HAK-a upoznato je s aktivnostima i uvjetima djelovanja, te statusu ovog autokluba u lokalnim zajednicama, gradu i županiji, gdje gradonačelnik, zamjenik župana i predsjednik HAK-a nisu štedjeli riječi pohvale doprinosa u ostvarivanju niza programa od zajedničkog interesa. Neizbježno, raspravljalo se o elementima Strateškog plana razvoja HAK-a, ulozi ovog i drugih autoklubova, te lokalnih zajednica u realizaciji istog, a posebno programima prometne preventive,zaštiti sudionika u prometu i podizanja sigurnosti prometa na cestama, u čemu Auto-klub Koprivnica ostvaruje zapažene rezultate , uz naglašenu suradnju upravo s gradom, županijom, općinama,osnovnim školama, prometnom policijom i mnogim drugim institucijama i udrugama , kao jedan od desetak najvećih , temeljnih autoklubova udruženih u HAK.

Tajnik Auto-kluba Koprivnica: Boris Dušić