„Motocross emx open utrka prvenstva Europe“ ovaj vikend u Kozarevcu

Na stazi „Karasov brijeg“ u Kozarevcu (Općina Kloštar Podravski) ovog vikenda će se održati „Motocross emx open utrka prvenstva Europe“. U povodu organizacije ovog iznimnog događaja u prostorijama Županije je 17. kolovoza održana tiskovna konferencija.

Predsjednik organizacijskog odbora utrke i župan Darko Koren istaknuo je veliku ulogu županijske Turističke zajednice u organizaciji natjecanja, te kazao kako je sve organizirano u kratkom roku i vrlo profesionalno. Direktor TZ Zdravko Mihevc je rekao kako se očekuje dolazak nekoliko tisuća posjetitelja, koji će zasigurno uživati u izvedbi najboljih vozača iz 10 europskih zemalja.

Novinarima su se također obratili tajnik Hrvatskog motociklističkog saveza Marijan Papić, predsjednik Motocross kluba Karas Kozarevac Antun Karas, te vozači: aktualni hrvatski prvak u klasi MX open Nenad Šipek i hrvatski prvak u klasi MX 2 Hrvoje Karas. Događaju je također prisustvovao i zamjenik župana Ivan Pal.

Kvalifikacijska utrka prvenstva Europe u Kozarevcu održat će se 20. kolovoza u 15,00 sati, a glavna utrka u nedjelju 21. kolovoza u 13,00 sati.