Miss Koprivničko-križevačke županije je Ivana Šignjar iz Šemovaca

U Hrvatskom domu u Križevcima održan je drugi po redu Izbor za Miss Koprivničko-križevačke županije. U konkurenciji od 11 djevojaka, titulu najljepše odnijela je Ivana Šignjar iz Šemovaca, za prvu pratilju izabrana je Daria Čolig iz Koprivnice, dok je druga pratilja Ivona Petonjić iz Novigrada Podravskog.

Okupljenima je prikazan promotivni film županijske Turističke zajednice, a u programu su se predstavili Križevačka djevojačka straža, Križevačke mažoretkinje, Sportski plesni klub Ritam Koprivnica i Križevački udaraljkaši, dok je program vodio poznati komičar Zlatan Zuhrić Zuhra.

Djevojke su četiri puta izlazile pred publiku i žiri, a nosile su majice Koprivničko-križevačke županije, odjeću butika Showroom, večernje haljine i vjenčanice salona N-ina Sposa te haljine križevačke dizajnerice Martine Kuntić. Osim ljepote, ocjenjivao se njihov karakter i stav te razmišljanja o važnim temama, a u ocjenjivačkom žiriju, uz predstavnike organizatora i sponzora, nalazio se i župan Darko Koren koji je naglasio važnost Izbora za promociju Županije te pobjednici poželio mnogo uspjeha na Izboru za Miss Hrvatske, koji će se održati u rujnu.

Izbor je održan pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije, dok je organizator bio vlasnik licenece za Koprivničko – križevačku direktor turističke agencije Le monde Mladen Marednić.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: drava.info