Međužupanijski stručni skup pedagoga osnovnih i srednjih škola

U koprivničkom hotelu “Podravina” 4. i 5. lipnja 2012. godine održat će se Međužupanijski stručni skup stručnih suradnika pedagoga osnovnih i srednjih škola. Organizatori ovoga Skupa s temom “Rad stručnog suradnika pedagoga na razvijanju strategija učenja i poučavanja” su Agencija za odgoj i obrazovanje uime koje će se sudionicima na samom početku obratiti viša savjetnica mr. sc. Majda Fajdetić i Obrtnička škola Koprivnica čija je pedagoginja Sandra Orošić Jukić voditeljica Aktiva stručnih suradnika pedagoga srednjih škola Koprivničko-križevačke županije.

Pozdravne će riječi Skupu uputiti i Ivan Pal, zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije, Mladen Antolić, pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, znanost i sport te Josip Nakić Alfirević, ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica. Stručna izlaganja održat će i ugledni znanstvenici kao što su neurologinja prof. dr. sc. Marija Heffer Lauc, dr. sc. Marija Pavkov i psihijatrica dr. sc. Elizabeta Radonić.

Osim brojnih predavanja i radionica, oko 140 sudionika Skupa iz osam županija – Koprivničko-križevačke, Zagrebačke, Krapinsko-zagorske, Sisačko-moslavačke, Karlovačke, Varaždinske, Bjelovarsko-bilogorske i Grada Zagreba – upoznat će i kulturno-povijesne znamenitosti našega kraja te posjetiti Hlebine.

Sandra Orošić Jukić