Međunarodni sajam LOV, RIBOLOV, PRIRODA, TURIZAM u Športskoj dvorani Graberje

U Varaždinu će se od 03. – 05. listopada 2008.g. održati 13. Međunarodni sajam LOV, RIBOLOV, PRIRODA, TURIZAM u Športskoj dvorani “Graberje”. Tijekom godina ovaj sajam je postao najznačajnija manifestacija u ovoj oblasti na području Hrvatske.Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije već tradicionalno na ovom sajmu prezentira lovne, ribolovne i turističke potencijale Županije. Izlagački prostor naše županije bit će opremljen lovnim i ribolovnim trofejima Športsko ribolovnog saveza KKŽ i Lovačke udruge “Sveti Hubert” iz Križevaca.

       Svečano otvorenje Sajma je u petak 03.10.2008. u 10,00 sati, a naši ribolovci će za posjetitelje sajma taj dan u 13,00 sati prirediti ribu na kotlovinskom tanjuru. Križevčani, koji ove godine predstavljaju Lovački savez Županije, priredit će za posjetitelje sajma lovački gulaš u subotu 04.10. u 13,00 sati.

        Izložbeni program sajma svake je godine popraćen nizom aktivnosti edukativnog i zabavnog karaktera. Neizostavni dio programa su stručna predavanja, okrugli stolovi, izložbe, demonstracije i edukativne radionice s ciljem popularizacije ovih sve zanimljivijih i atraktivnijih sportskih i turističkih grana.                                                 

       Spomenimo i to da će se ove godine na izdvojenom sajamskom prostoru održati i 2. Sajam prirode i zdravlja s ciljem da se upotpuni sadržajnost cjelokupnog događanja.