Mala sportska škola uskoro u svim općinama Koprivničko-križevačke županije

Radni sastanak između zamjenika župana Koprivničko-križevačke županije Ivana Pala  i  Marine Tomac Rojčević, Branka Zorka i Stanislava Lovkovića iz Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije održan je u srijedu 25. siječnja u prostorijama Županije. Okupljeni su razgovarali o operativnim koracima uvođenja Male sportske škole u općine Koprivničko-križevačke županije koje još nisu obuhvaćene ovim programom.
Naime, radi se o projektu organiziranja sportskih aktivnosti za djecu predškolske dobi u ruralnim sredinama koji je pokrenula Koprivničko-križevačka županija zajedno sa županijskom Zajednicom sportova. Projekt se financira i od sredstava samih općina, a ove je godine po prvi puta krenuo u općinama Gola, Novigrad Podravski, Kalnik i Kalinovac. Cilj sportskih škola je uz stručno vodstvo omogućiti najmlađima da se od bave sportom i stječu zdrave navike.
Već idućeg tjedna održat će se sastanak s predstavnicima općina kako bi se mališani u njima već početkom ožujka mogli uključiti u rad Male sportske škole.