Kreće druga faza radova na novoj zgradi škole u Legradu

Nova škola i športska dvorana trebale bi biti u funkciji do kraja 2014. godine, što će omogućiti jednosmjensku nastavu za 124 učenika

Na gradilištu nove školske zgrade i športske dvorane u Legradu je u srijedu 15. svibnja potpisan Ugovor o javnoj nabavi radova na drugoj fazi izgradnje ovih objekata. Ugovor su potpisali župan Darko Koren i direktor poduzeća KULIĆ – INVEST d.o.o. Zdenko Kulić.

Krajem prošle godine završena je prva faza izgradnje zgrade Osnovne škole Legrad i športske dvorane, vrijedna 2,1 milijun kuna. Druga faza podrazumijeva izgradnju školske zgrade „do pod krov“ neto površine 1.630 kvadrata u vrijednosti 3,7 milijuna kuna.

Nova škola i športska dvorana trebale bi biti u funkciji do kraja 2014. godine, što će omogućiti jednosmjensku nastavu za 124 učenika.

Svečanosti potpisivanja Ugovora su uz načelnika Općine Legrad Mladena Vernića i ravnatelja Osnovne škole Dragutina Marcinjaša prisustvovali i zamjenik župana Ivan Pal sa suradnicima, te dio učenika, učitelja i prijatelja škole.

U svojem obraćanju župan Koren je izrazio radost što se kreće u izgradnju nove zgrade škole jer je Legrad visoko na listi prioriteta županijskih investicija u školstvo i obrazovanje.