Košarkašice Gimnazije «Fran Galović» nadmoćnom pobjedom osigurale nastup na državnom prvenstvu

Poluzavršno natjecanje školskih sportskih klubova grupe sjever u košarci za djevojke održano je 23. ožujka 2011. u dvorani Gimnazije "Fran Galović". Na natjecanju su sudjelovale ekipe iz Prve gimnazije Varaždin, Gimnazije Čakovec, Srednje škole "Stjepan Ivšić" iz Orahovice i domaća ekipa Gimnazije "Fran Galović". Ekipa koprivničkih gimnazijalki bez problema je pobijedila u prvoj utakmici ekipu Orahovice rezultatom 50:18. U finalnoj utakmici djevojke Gimnazije susrele su se s ekipom iz Varaždina i bez imalo muke pobijedile rezultatom 56:17. 

Članice sjajne ekipe «Gimnazijalca» su Lucija Golubić, Lucija Sušilović, Klara Timarac, Suzana Zeko, Lea Carek, Petra Šimunić, Dijana Bukovčan, Martina Gregurek, Jasmina Stjepanović, Irina Žnidar, Lea Međimorec i Josipa Gregurina, a njihov je mentor profesor Marijan Kuharić.

Svečanu podjelu priznanja i pehara uveličao je gospodin Marin Zirdum, poznati košarkaš i priznati košarkaški trener.

Za održavanje navijačke atmosfere u odmorima između utakmica svojim atraktivnim nastupima pobrinule su se koprivničke mažoretkinje, Plesni studio "Olala", Plesni centar "Ritam" i cheearlidersice Gimnazije.

Držimo palčeve našim gimnazijalkama na državnom natjecanju školskih sportskih klubova u Splitu od 10. do 12. svibnja 2011.

M. T. R.