Gordan Kožulj u sklopu edukativne kampanje Pokažite im put – Vi činite razliku u Obrtničkoj školi Koprivnica

U sklopu edukativne kampanje za prevenciju maloljetničke konzumacije alkohola pod nazivom Pokažite im put – Vi činite razliku 13. studenog 2012. godine u 16.30 sati u koprivničkoj srednjoškolskoj dvorani održat će se roditeljski sastanak za roditelje učenika svih prvih razreda Obrtničke škole Koprivnica.

Sastanak će uime Hrvatskog športskog saveza, koji je u suradnji s tvrtkom Carlsberg Hrvatska nositelj ove edukativne aktivnosti, održati Gordan Kožulj, proslavljeni hrvatski sportaš, plivač svjetskog glasa i uspjeha. Ova je kampanja usmjerena prema roditeljima srednjoškolaca koji su, prema brojnim istraživanjima, najrizičnija skupina kada je u pitanju konzumacija alkohola. Istraživanja pokazuju i kako su većini tinejdžera uzori upravo njihovi roditelji, stoga su sve poruke koje roditelji šalju djeci vrlo važne.  

Roditeljski je sastanak ujedno i uvod u Mjesec borbe protiv ovisnosti (15. 11. – 15. 12.) koji će se u Obrtničkoj školi Koprivnica obilježiti s još nekoliko aktivnosti posvećenih učenicima.

 Viktorija Erjavec