GASTRO 2011. – Međužupanijsko natjecanje Gastro 2011.

Alma Yasin, učenica 4. g razreda smjera hotelijersko-turistički tehničar Srednje škole Koprivnica, osvojila je 1. mjesto u 9. disciplini ”Predstavljanje turističke destinacije”. Njezina mentorica je Maja Forgić, profesorica stručnih predmeta hotelijersko-turističkim tehničarima te Tamara Jevtić, profesorica engleskog jezika.

Lucija Andrašek, učenica 3. h razreda smjera hotelijersko-turistički tehničar  Srednje škole Koprivnica , osvojila je 4. mjesto u 7. disciplini ”Poslovanje recepcije”. Njezina je mentorica, uz profesoricu Maju Forgić, i Dijana Mateša, profesorica engleskog jezika.

Cjelokupno natjecanje održalo se u Srednjoj školi Pitomača 03. ožujka 2011. godine u Pitomači. U natjecanju su sudjelovali predstavnici srednjih škola iz II. regije (Istočna Hrvatska).

Učenica Alma Yasin plasirala se na državno natjecanje koje će se održati od 18. do 20. travnja 2011. u Supetru na otoku Braču.

Ovaj lijepi rezultat jedan je od mnogobrojnih u nizu jer Srednja škola Koprivnica ima dugu tradiciju na natjecanjima Gastro. Podsjećamo, na prošlogodišnjem Gastru na međunarodnoj razini Jelena Gadanec, tadašnja maturantica Srednje škole, osvojila je drugo mjesto.

Maja Forgić, prof