Ferdinandovac proslavio Dan općine i blagdan svetog Ferdinanda

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća Ferdinandovac je u subotu, 30.svibnja proslavio Dan općine i blagdan svog zaštitnika sv. Ferdinanda. Svečanoj sjednici koju je vodio predsjednik Općinskog vijeća Milan Kolar, prisustvovali su župan Darko Koren, zamjenik župana Darko Sobota i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar.

Nakon uvodnih riječi predsjednika Općinskog vijeća, načelnik Općine Vjekoslav Maletić osvrnuo se na realizirane projekte u proteklih godinu dana te najavio planove za budućnost kazavši kako se spremaju projekti vrijedni više od 40 milijuna kuna. Zahvalio je Županiji na pomoći naglasivši kako Županijska uprava Općinu redovito prati u svim projektima te čestitao svim mještanima Dan općine, blagdan sv. Ferdinanda i Dan državnosti.

Čestitkama se priključio i župan Koren koji je uz pohvalu vodstvu Općine napomenuo kako je Ferdinandovac primjer dobre suradnje  više političkih opcija koje zajedničkim radom nastoje svojim stanovnicima osigurati bolje životne uvjete. „To je zaista preduvjet da se puno više napravi u pojedinoj sredini bez obzira na politička opredjeljenja. Čestitam vam na suradnji koja doprinosi boljitku svih žitelja ovog kraja. Pohvale i načelniku Općine s kojim imamo dobru komunikaciju i konstruktivnu suradnju te upravo radimo na rješavanju problema nedostatka liječnika u općinskoj ambulanti“, kazao je župan Koren te svima uz čestitku za Dan općine uputio i čestitku povodom  Dana državnosti Republike Hrvatske.

Izvor fotografija: epodravina.hr, podarvski.hr

Služba ureda župana