Drugi broj Županijskog lista dijeli se u svim mjestima u Županiji

Stanovnici svih dijelova Županije ovih dana u svoje poštanske sandučiće dobivaju besplatan primjerak drugog broja Županijskog lista – glasnika Koprivničko-križevačke županije. Drugi broj ovog lista izašao je uz Dan Županije, 13. travnja, a tiskan je u nakladi od 40.000 primjeraka. To je dovoljno da ga primi svako kućanstvo u Podravini i Prigorju, a list bi do Uskrsa trebao biti podijeljen u svim mjestima.

Prvi broj Županijskog lista tiskan je uoči Božićnih blagdana, a nastao je s ciljem boljeg informiranja stanovnika o radu i aktualnim projektima Koprivničko-križevačke županije. U drugom broju Županijskog lista mogu se pročitati članci o svim važnijim događanjima posljednjih nekoliko mjeseci, a izdvajamo predstavljanje nedavno završenih investicija u školstvu i zdravstvu, pitanja i prijedloge s posljednje dvije sjednice Županijske skupštine, prigodan razgovor s županom Darkom Korenom, informacije o stanju poljoprivrede u Županiji, te druge teme koje su u djelokrugu rada Županije.

I u ovom broju istaknute su informacije vezane uz rad županijske uprave, kao i kontakti županijskih upravnih odjela, ustanova i jedinica lokalne samouprave, a navedena su i stajališta bibliobusa s rasporedom dolaska.