Čestitka povodom Nacionalnog dana hitne medicinske službe

Poštovani djelatnici županijskog Zavoda za hitnu medicinu i Odjela hitne medicine OB Koprivnica,

Iskreno i od srca Vam upućujemo čestitku povodom Nacionalnog dana hitne medicinske službe kojim 30. travnja  zahvaljujemo i odajemo poštovanje prema  Vašoj nesebičnoj žrtvi i predanom radu u obavljanju ove iznimno odgovorne i teške profesije. Vaš trud, stručnost, profesionalni i ljudski odnos prema svim potrebama pacijenata, stanovnicima naše županije ulijevaju dodatni osjećaj sigurnosti koji je toliko potreban u ovim kriznim vremenima.

Osim požrtvovnosti koju svakog dana iskazujete spašavajući ljudske živote, posebice u vremenu pandemije koronavirusa koje je pred vas postavilo velike zadaće koje s uspjehom obavljate,  velik doprinos dajete i kao dio sustava koji brine o procjepljivanju naših sugrađana  na čemu također zahvaljujemo i odajemo dužno poštovanje. Ponosni smo što je županijski zdravstveni sustav i u izvanrednim pandemijskim okolnostima pokazao kako s kvalitetnim ljudskim kadrom educiranim prema najvišim standardima, opremljen suvremenim medicinskim pomagalima i opremom te potpuno obnovljenim voznim parkom, funkcionira besprijekorno.

Hitna medicinska služba temelj je zdravstvene skrbi svakog grada, županije i države, a mi s velikim zadovoljstvom i ponosom možemo kazati kako se u našoj županiji kontinuiranim ulaganjima vodi briga o najvišoj razini zdravstvene zaštite i pružanja kvalitetne medicinske usluge. Tome svjedoči i činjenica da u sva tri grada Koprivničko-križevačke županije djeluju TIM-ovi 2 hitne medicinske službe čime smo postigli ujednačenu pokrivenost medicinskim uslugama te još bolje, efikasnije, sigurnije i kvalitetnije funkcioniranje cjelokupnog županijskog zdravstvenog sustava.

Županija će i dalje pružati punu podršku u daljnjem razvoju svih sastavnica zdravstvenog sustava na zadovoljstvo svih stanovnika koji koriste usluge zdravstvenih ustanova, ali i zaposlenika koji u njima rade.

Svim djelatnicima Hitne medicinske službe u županijskom Zavodu i OB Koprivnica još jednom zahvaljujemo na požrtvovnosti te želimo uspješan rad i što manje intervencija uz iskrene čestitke povodom  Nacionalnog dana hitne medicinske službe!

Župan Darko Koren,  zamjenik župana Ratimir Ljubić i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar