Brojni sugrađani iz društvenog, političkog i gospodarskog života uputili čestitke povodom 28. rođendana Koprivničko-križevačke županije

Koprivničko-križevačka županija obilježila je svoju 28. obljetnicu, a tim su povodom brojni naši sugrađani iz društvenog, političkog i gospodarskog života te župani, gradonačelnici, općinski načelnici,  ravnatelji  zdravstvenih, obrazovnih i kulturnih ustanova uputili prigodne čestitke županu Darku Korenu i Koprivničko-križevačkoj županiji.

Među brojnim čestitarima koji su želje uputili prigodnim čestitkama i zahvalnicama, Županijsku upravu je posjetio gradonačelnik Križevaca Mario Rajn koji je županu uručio prigodan poklon te zahvalio na suradnji i pomoći koju Županija svih ovih godina pruža Križevcima. Župan Koren je tom prigodom istaknuo  kako će Županijska uprava i dalje biti na usluzi svim građanima i građankama Križevaca, kao i svim našim sugrađanima dosada.

Posebnu čestitku županu Korenu je uputila i predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić koja je istaknula kako Dan Županije i aktualne okolnosti pružaju  priliku za jačanje zajedništva. „Drago nam je da smo upravo zajedničkim inicijativama Podravke i Županije osigurali značajnu podršku u borbi protiv korona virusa, kako našem županijskom Stožeru civilne zaštite, OB „Dr. Tomislav Bardek“, tako i brojnim našim sugrađanima. Pozdravljam sve napore koje Vi i Vaši suradnici iz Županije i njenih ustanova činite kako bi, prije svega, zdravstveno zaštitili sve naše sugrađane, a nakon toga doprinijeli i očuvanju županijskog gospodarstva. Naša kompanija Podravka sudjelovat će, kao i uvijek do sada, društveno odgovorno i socijalno osjetljivo na dobrobit svih naših sugrađana. Vama, vašim suradnicima kao i svim stanovnicima naše Županije još jednom želimo svako dobro, a prije svega da sačuvate zdravlje“,  istaknula je predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić.

Zahvaljujemo svima Vama na prigodnim i lijepim željama!

Služba ureda župana