„Bilogorski konjički endurance“

Dana 25. i 26. 06.2011. održati će se jedinstveni  međužupanijski „ Bilogorski konjički endurance“  u kojem će sudjelovati  40-ak  konjanika. Cilj ove manifestacije je  promocija konjičkih sportova, okupljanje rekreativaca i ljubitelja konja.

Jahači će krenuti iz Bjelovara preko Bilogore i zaustavljati se na mjestima koja su turistički zanimljiva (Stari mlin u Donjoj Velikoj, „ Bilo“, Jagnjedovec – „ Sunčano selo“, PRC ), a cilj je poznato koprivničko izletište i restoran „ Crna Gora“. Organizator će omogućiti jahanje za sve zainteresirane posjetitelje, kao i jahanje za početnike. Subotnju veliku pučku zabavu kod restorana „Crna Gora“, u popodnevnim satima upotpuniti će obrtnici i stari zanati.

Drugog dana konjički maraton će se nastaviti preko Koprivničkih Bregi, Glogovca, Donjih Mosti, Sredica i završiti u Bjelovaru. Konjanici će tako u dva dana jahati više od 100 km.

OPG Rajšel organizira „Bilogorski konjički endurance“ koji završava u subotu 25.06. u popodnevnim satima kod restorana „Crna Gora“. Tamo vas očekuje velika pučka zabava i mogućnost jahanja za sve zainteresirane posjetitelje pa i početnike. Dođite i izbliza upoznajte ove plemenite životinje i ponosne jahače.

Direktor TU TZ KKŽ :mr.sc. Zdravko Mihevc