Objavljen nacrt okolišne dozvole s izračunima za dodatno povećanje kapaciteta odlagališta Piškornica operatera Piškornica – sanacijsko odlagalište d.o.o., Koprivnčki Ivanec – Poziv za dostavu primjedbi i očitovanja na dokumente

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Prema ranijoj najavi, na stranicama Ministarstva  zaštite okoliša i energetike objavljeno je Rješenje o izmjeni i dopuni rješenja o okolišnoj dozvoli – nacrt, zajedno s proračunim novih kapaciteta koje je izradila Piškornica – sanacijsko odlagalište d.o.o., na slijedećoj poveznici:

http://www.mzoip.hr/hr/okolis/okolisna-dozvola.html  (pod naslovom  Zahtjev za ishođenje okolišne dozvole za postojeća postrojenja / Izmjena rješenja o okolišnoj dozvoli za odlaglaište „Piškornica“),  a koje objavljujemo i ovdje.

Javnosti i zainteresirana javnost može dostaviti svoje primjedbe na nadresu pisarnica@mzoe.hr (po mogućnosti s kopijom za opcina.kop.ivanec@kc.t-com.hr i pisarnica@kckzz.hr) najkasnije do 8. siječnja 2018. godine do kada traje javni uvid u dokumente, odnosno 8 dana od završetka ovog roka, kako je naznačeno u Odluci s informacijom Ministarstva od 30. studenog 2017.)

Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju, zaštitu okoliša