Javni poziv za izlaganje na 15. po redu sajmu „Proizvodi hrvatskog sela“

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja započela je s pripremama organizacije zajedničkog nastupa izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije koji će svoje proizvode izložiti i predstaviti na 15. po redu sajmu „Proizvodi hrvatskog sela“, koji će se održati od 11. do 13. ožujka 2016. godine na prostoru Boćarskog doma u Zagrebu. Sajam „Proizvodi hrvatskog sela“ je specijalizirana sajamska manifestacija na kojoj se izlažu, promoviraju i prodaju tradicijski proizvodi hrvatskog sela – hrana, pića, rukotvorine i suveniri.

Cilj ovog sajma je promocija i prodaja proizvoda hrvatskog sela te opskrba potrošača s proizvodima do kojih teže dolaze te promocija kulture i tradicije hrvatskog sela.

Uz navedeno, na ovogodišnjem sajmu predstavljat će se stara jela pripremljena od posebno vrijednih lokalnih namirnica pod nazivom „Okusi i mirisi Hrvatske“.

Ove godine na sajmu se očekuje oko 300 izlagača iz svih krajeva Hrvatske i oko trideset tisuća posjetitelja.

Troškove izložbenog prostora za sve izlagače s prostora Koprivničko-križevačke županije i ove će godine financirati PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Pozivamo poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije koji se žele predstaviti tradicijskim proizvodima da se prijave za sudjelovanje i izlaganje na 15. po redu sajmu „Proizvodi hrvatskog sela“.

Potpisivanjem ugovora koji se nalazi u prilogu, izlagač se obvezuje da će:

  • ishoditi kod nadležnih tijela RH sva potrebna odobrenja (dozvole) za prodaju na sajmu i uskladiti svoju djelatnost sa svim zakonskim i podzakonskim aktima RH,
  • doći na lokaciju održavanja sajma, urediti svoje izložbeno prodajno mjesto dva sata prije početka sajma,
  • biti prisutan na sajmu cijelo vrijeme njegova održavanja,
  • očistiti prodajno mjesto i okolni pripadajući prostor te odložiti smeće u kontejnere svaki dan po završetku sajma.

Molimo zainteresirane za izlaganje da pošalju popunjenu prijavnicu, ugovor te kopiju rješenja o obavljanju registrirane djelatnosti do 26. veljače 2016. godine u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na fax: 048/621-957 ili e-mail: info@pora.com.hr.

Pora Razvojna agencija Podravine i Prigorja