Godišnji plan natječaja, javnih poziva i drugih programa financiranja projekata i programa organizacija civilnog društva u 2020. godini iz Proračuna Koprivničko-križevačke županije

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Na temelju Zakona o udrugama („Narodne novine“ broj 74/14., 70/17. i 98/19.), a u svezi s člankom 8. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge („Narodne novine“ broj 26/15.) Koprivničko-križevačka županija objavljuje Godišnji plan natječaja i javnih poziva kojima se financiraju projekti i programi organizacija civilnog društva u 2020. godini iz Proračuna Koprivničko-križevačke županije.

Godišnji plan natječaja i javnih poziva sadrži sljedeće podatke: naziv natječaja ili javnog poziva, okvirni broj planiranih ugovora, rok ostvarenja financijske podrške, okvirni datum raspisivanja kao i završetka natječaja i potpisivanja ugovora te ukupne iznose pojedinačnih natječaja ili javnih poziva koje će u 2020. godini, u okviru svojih nadležnosti, raspisati 4 upravna odjela.

Godišnji plan natječaja i javnih poziva nalazi se u privitku, a informacije u njemu podložne su dopunama te će biti ažurirane po potrebi.

Upravni odjel za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine