Župan i zamjenici održali blagdansko druženje sa zaposlenicima

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Župan Darko Koren sa zamjenicima Darkom Sobotom i Ratimirom Ljubićem u petak, 22. prosinca održao je prigodno druženje povodom predstojećih blagdana za zaposlenicima upravnih tijela Županije, ispostava Đurđevac i Križevci te polaznicima stručnog osposobljavanja.

U svom obraćanju zaposlenicima, župan je izrazio zadovoljstvo njihovim radom, odgovornošću i zalaganjem, kao i međusobnom suradnjom, dodavši kako je godina koja je na izmaku bila drugačija od prethodnih, dinamična i složena, obzirom na to da su je obilježili lokalni izbori koji su donijeli određene promjene. Djelovanje Županijske uprave ocijenio je pozitivnim te je zaposlenicima i njihovim obiteljima poželio sretan Božić te ugodne i mirne novogodišnje blagdane, uz mnogo uspjeha novoj 2018. godini.

Čestitkama su se pridružili i zamjenici, zahvalivši zaposlenicima na savjesno provedenim projektima i aktivnostima, te su istaknuli kako su razumijevanje, poštovanje, zajedništvo i dobra komunikacija temelji za nastavak uspješnog rada i u sljedećeg godini.

Služba ureda župana