Informacija o zahtjevu za OPUO postupak – zahvat izgradnje sekundarnog vodovoda u Šemovcima, nositelj zahvata Općina Virje

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Nositelj zahvata, Općina Virje, Đure Sudete 10, Virje podnio je, temeljem članka 78. stavka 1. Zakona o zaštiti okoliša (“Narodne novine” br. 80/13, 153/13 i 78/15) i članaka 24., 25., 26. i 27. Uredbe o procijeni utjecaja zahvata na okoliš  („Narodne novine“ br. 61/14 i 3/17), zahtjev za provođenjem postupka ocjene o potrebi procjene utjecaja na okoliš za zahvat izgradnje sekundarnog vodovoda u Šemovcima, Općina Virje. Predmetni postupak se provodi obzirom da je planirani zahvat naveden u točki 9.1.. Priloga II. Uredbe kao zahvati urbanog razvoja (sustavi odvodnje, sustavi vodoopskrbe,…).

Javnost i zainteresirana javnost može dostaviti svoje mišljenje s obrazloženjem o potrebi provođenja PUO postupka na adresu Ministarstva zaštite okoliša i energetike, Zagreb, Radnička cesta 80 najkasnije do 14. siječnja 2018. godine. Sve detalje možete naći u Informaciji i OPUO Elaboratu zaštite okoliša koji se nalazi u privitku, a koji su objavljeni i na službenim stranicama nadležnog Ministarstva (http://puo.mzoip.hr/hr/opuo/opuo-postupci-2017.html)

Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju, zaštitu okoliša i zaštitu prirode