Antikorupcijsko povjerenstvo u suradnji s Udrugom „Bolje sutra“ održalo aktivnost „Skini masku korupciji“

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv korupcije, ali i Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, Antikorupcijsko povjerenstvo Koprivničko-križevačke županije i Udruga osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ grada Koprivnice u ponedjeljak, 4. prosinca u Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko sunce“ održali su aktivnosti „Skini masku korupciji“.

Predsjednica Povjerenstva Jadranka Lakuš predstavila je članove i opseg djelatnosti Povjerenstva, kao i kada im se i kako obratiti te što očekivati nakon prijave korupcije. Također, sudionici su mogli doznati nešto više o oblicima korupcije te su podijelili svoja iskustva, a zatim su svi zajedno izradili plakat koji predstavlja ciklus problem-ciljevi-rješenje.

Aktivnost je podržao i zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je pohvalio rad Povjerenstva i konstruktivne rasprave, a važno je spomenuti i kako će u ponedjeljak 11. prosinca biti proglašeni pobjednici kreativnog natječaja „Moja županija bez korupcije“, u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ s početkom u 19 sati.

Služba ureda župana