Najava: 13. Rotary bal Rotary Cluba Koprivnica u korist stipendiranja talentiranih učenika koprivničke i đurđevačke gimnazije

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Članovi Rotary Cluba Koprivnica u petak 3. studenoga 2017. godine  organiziraju jubilarni 13. po redu Rotary bal i dobrotvornu aukciju slika u hotelu „Picok“  u Đurđevcu s početkom u 19 sati.

Cijena ulaznice iznosi 250 kuna, a sav prihod namijenjen je stipendiranju talentiranih učenika Gimnazije “Fran Galović” Koprivnica i Gimnazije Dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac.

U sklopu bala organizira se prodajna aukcija slika eminentnih hrvatskih umjetnika koji su svoje umjetničke radove, stvorene na likovnoj koloniji koju je organizirao koprivnički Rotary Club,  donirali za bal, a akciji su se pridružili i profesori s Likovne akademije u Zagrebu Zlatko Kauzlarić Atač i Drako Bakliža.

Sredstva prikupljena na aukciji već devetu godinu zaredom doniraju se za stipendiranje talentiranih učenika slabijeg imovinskog stanja, a osim same materijalne pomoći,  koprivnički rotarijanci ovom akcijom odašilju poruku kako je briga i senzibilizacija javnosti za talentirane mlade ljude prioritet djelovanja zajednice. Osigurane stipendije biti će poticaj učenicima za daljnji rad, kao i potvrda njihovom samopouzdanju da netko prepoznaje njihov talent, kreativnost i izvrsnost koje postižu u težim životnim uvjetima u odnosu na svoje kolege.

Na balu će se predstaviti  i talentirani učenici  a goste će uz vrhunsku enološku i gastronomsku ponudu zabavljati glazbeni sastav Hot Stuff.

U privitku se nalazi pozivnica na 13. Rotary bal, kao i katalog slika.

Služba ureda župana