Održana 16. sjednica županijskog Antikorupcijskog povjerenstva

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Dogovor oko raspisivanja kreativnog natječaja „Moja Županija bez korupcije“ bila je glavna tema 16. po redu sjednice Antikorupcijskog povjerenstva Koprivničko-križevačke županije.

Uvodne riječi uputila je potpredsjednica Povjerenstva Verica Rupčić te predstavila dnevni red kojeg su članovi Povjerenstva jednoglasno prihvatili.

O detaljnom programu te o prošlogodišnjim aktivnostima Povjerenstva govorio je Siniša Jelovčan koji je ujedno predložio i naziv budućeg kreativnog natječaja. Pored toga, članovi Povjerenstva razgovarali su o temi natječaja, novčanoj nagradi najkreativnijeg rada, kategorijama natječaja te o izgledu brošura i letaka.

Prilikom sjednice dogovoreno je da će se natječaj sastojati od tri kategorije od čega će se nagrađivati literarni rad, likovni ili video uradak te najkreativniji rad, a na natječaj će se moći prijaviti učenici osnovnih i srednjih škola.

Natječaj s detaljnijim informacijama bit će raspisan krajem rujna i bit će otvoren do kraja studenog.

Služba ureda župana