Održane konzultacije sa Savjetom mladih Koprivničko-križevačke županije

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U prostorijama Županijske uprave župan Darko Koren i predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić održali su konzultacije s članovima Savjeta mladih Koprivničko-križevačke županije.

Članovi Savjeta obavijestili su župana Korena i predsjednicu Rupčić o planovima Savjeta te istaknuli kako planiraju uskoro napraviti info knjižice koje bi se dijelile na info pultovima u Županiji, a koje su od velikog interesa za mlade. Također su istaknuli kako Informativni centar za mlade Križevci ima za cilj okupiti mlade i ponuditi im sva prioritetna područja koja su im od velike važnosti, a planiraju napraviti i prigodne knjižice u kojima bi mladi i ostali mogli vidjeti što Županija pruža mladima. Prema planu za ovu godinu članovi Savjeta žele pojačati odnos s udrugama te pojačati i nastaviti suradnju s izvršnim i predstavničkim tijelima Koprivničko-križevačke županije.

IMG_4874mŽupan Koren u svom obraćanju zahvalio je članovima Savjeta na njihovom doprinosu Županiji, ali i mladima: „Naše službe su Vam uvijek na raspolaganju i podržavat ćemo Vas i dalje“. Predsjednica Rupčić zamolila je članove da animiraju mlade ljude da se uključe i podrže akciju Udruge osoba s invaliditetom  „Bolje sutra“ oko kupnje podizne rampe kako bi im se olakšalo kretanje, a isto tako ih je podržala u njihovom radu i nagovijestila daljnju suradnju Županije s članovima županijskog Savjeta mladih.

Konzultacijama je prisustvovala i pročelnica Upravnog odjela za poslove Županijske skupštine i pravne poslove Marina Horvat Pavlic te voditeljica Odsjeka za poslove Županijske skupštine i opće poslove Helena Matica Bukovčan.

Služba ureda župana