Povjerenstvo za ravnopravnost spolova i policija u zajedničkoj akciji obilježavanja Dana žena

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Predsjednica Županijske skupštine i Povjerenstva za ravnopravnost spolova Verica Rupčić je s djelatnicima Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave Koprivničko-križevačke sudjelovala u zajedničkoj akciji, kojom je obilježen Međunarodni dan žena. U utorak, 8. ožujka su uz čestitke u Đurđevcu, Koprivnici i Križevcima dijelili cvijeće i promidžbene materijale sudionicama u prometu: pješakinjama, vozačicama bicikala i automobila.

U Novigradu Podravskom su se akciji pridružili polaznici i tete Dječjeg vrtića “Fijolica” pa su uz čestitke dijelili narcise od recikliranog materijala i prigodno oslikane torbe.

U razgovoru sa ženama predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova je skrenula pažnju svim ženama na potrebu vlastitog angažmana u promicanju ravnopravnosti spolova i jačanja položaja žena u društvu. Djelatnici policije su motivirali sve sudionice u prometu na poštivanje prometnih propisa, kao i na oprez u prometu.

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova