Gimnazija „Fran Galović“ Koprivnica postala europskom točkom za darovite

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Zamjenik župana Ratimir Ljubić u ponedjeljak 2.ožujka u Varaždinu je prisustvovao svečanosti dodjele diploma specijalistima prve generacije međunarodne specijalizacije za rad s darovitom djecom u Hrvatskoj i 2. susretu registriranih ustanova za darovite koji djeluju u sklopu European Talent Point u Hrvatskoj. U sklopu susreta dodijeljeni su i certifikati te promovirane  nove europske točke za darovite, a među njima je i Gimnazija „Fran Galović“ Koprivnica.

Certifikat nove europske točke za darovite  je ispred koprivničke Gimnazije primio ravnatelj Vjekoslav Robotić, a diplome je primilo i devet polaznika 1. generacije međunarodne specijalizacije za rad s darovitim učenicima i studentima po programu „The Radboud International Training on High Ability“ (RITHA), koji je godinu i pol dana provodilo nizozemsko sveučilište Radboud University iz Nijmegena.

Svečanost je održana u organizaciji Varaždinske županije i Europskog centra za darovite Hrvatska – Centara izvrsnosti Varaždinske županije u suradnji s Radboud Universityjem iz Nizozemske, a uz zamjenika Ljubića  prisustvovali su joj i zamjenik župana Varaždinske županije Tomislav Paljak, direktorica RITHA programa Lianne Hoogeveen  te brojni ravnatelji osnovnih i srednjih škola.

Služba ureda župana