Old timer klub Biciklin održao izbornu sjednicu Skupštine kluba

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U prostorijama koprivničke Gradske vijećnice u subotu 22. veljače održana je izborna sjednica Skupštine Old timer klub “Biciklin”. Skupštini su ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić i pomoćnica direktora Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Kristina Sočev te u ime Grada Koprivnice gradonačelnik Mišel Jakšić.

Predsjednica kluba Maja Ištvan Krapinec predstavila je članovima i gostima Skupštine prošlogodišnje rezultate rada te najavila ovogodišnje planove i aktivnosti koje klub namjerava provesti, a podršku i pohvalu na promociji biciklizma na području županije i grada prigodnim su govorima iskazali zamjenik Ljubić i gradonačelnik Jakšić.

U ovoj godini klub će nastaviti s aktivnostima u promociji biciklizma i zdravog života, a članovi kreću i s pripremama za Festival biciklističke rekreacije, najveću godišnju manifestaciju u organizaciji kluba koja se tradicionalno organizira početkom mjeseca lipnja.

Služba ureda župana