Županijsku upravu posjetili učenici iz Švedske

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine u utorak 11. veljače, održali su prijem za četvoricu učenika škole NTI gymnasiet Karlstad iz grada Karlstad u Švedskoj te njihovu mentoricu koji su u sklopu Erasmus + programa  za mobilnost borave u Obrtničkoj školi Koprivnica. Učenici koji se školuju u području informatike u Županijsku upravu stigli su u pratnji ravnatelja Obrtničke škole Zlatka Martića te profesorica Dubravke Jakupec i Sandre Krajina, njihovih domaćina za vrijeme trotjednog boravka u Koprivnici.

Zamjenik Ljubić je zahvalio na dolasku i predstavio rad Županijske uprave te  prirodne, demografske, turističke i druge posebnosti Koprivničko-križevačke županije. Istaknuo je kako su iskustva i razmjena znanja od velike važnosti za formiranje životnog i profesionalnog puta te poželio da im boravak u Koprivnici protekne u inspirativnom druženju s kolegama.

Studenti su zahvalili na prijemu te ispričali kako je izgledalo obavljanje praktične nastave u tvrtki STS d.o.o,  napomenuvši kako im je boravak u našoj županiji i Koprivnici i više nego ugodan. Spomenimo na kraju kako je Obrtnička škola Koprivnica organizator mobilnosti s ciljem ostvarivanje partnerstva i daljnje suradnje s ovom švedskom školom.

Služba ureda župana