Proglašene najbolje rukometašice, rukometaši i ekipe Koprivničko-križevačke županije

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U organizaciji Rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije u srijedu, 12. veljače u Koprivnici je održano svečano proglašenje najuspješnijih rukometaša, rukometašica, rukometnih ekipa, trenera i zaslužnih rukometnih djelatnika u 2019. godini. Proglašenju je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić koji se u prigodnom govoru zahvalio sportašima što svojim sportskim uspjesima promoviraju županiju te im poželio sjajne rezultate i u ovoj sezoni. Čestitkama se priključio i predsjednik RS KKŽ Zlatko Blažeković nakon čega su uručena priznanja.

Najboljom rukometašicom je proglašena Dejana Milosavljević iz Podravka Vegete, a najboljim rukometašem Robert Marković iz križevačkog KTC-a. Najuspješnija ženska rukometna ekipa je Podravka Vegeta, a muška KTC Križevci. Najuspješnijom perspektivnom rukometašicom proglašena je Tena Megerle iz Podravke Vegete, a perspektivnim rukometašem Marin Celovec iz KTC-a. Najuspješnija perspektivna ekipe u 2019. je RK Podravka – kadetkinje 2004. godišta i mlađe.

Priznanje za najuspješnijeg trenera dobio je Zlatko Saračević iz Podravke Vegete, a zaslužnim rukometnim djelatnikom proglašen je Srećko Rešetar iz križevačkog KTC-a.

Služba ureda župana