Održan Izborni sabor UDVDRRH Podružnice Koprivničko-križevačke županije

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Prošlog tjedna u Gornjoj Rijeci u nazočnosti 50-ak delegata iz 10 ogranaka UDVDR Podružnice Koprivničko-križevačke županije  održan je Izborni sabor na kojem se biralo vodstvo Podružnice za mandat u iduće četiri godine. Nakon podnesenih izvješća o radu Podružnice, Nadzornog odbora i Suda časti odabrano je novo vodstvo udruge.

Delegati su jednoglasno izabrali i dali povjerenje dosadašnjem predsjedniku Siniši Pavloviću  koji će voditi udrugu u narednom četverogodišnjem razdoblju, a za potpredsjednike su odabrani Mirko Hanžeković i Đuro Škvorc.

Nakon izbora novog vodstva predsjednik Podružnice Siniša Pavlović dao je smjernice za rad u sljedećem četverogodišnjem razdoblju i upoznao okupljene sa predstojeći statutarnim promjenama udruge.  Izborni sabor je zaključen svečanim uručenjem novoizrađenih zastava ogranaka za Općinske ogranke Virje i Gola koje su uručene predsjednicima imenovanih ogranaka.

Izvor fotografija: UDVDR Podružnice Koprivničko-križevačke županije

Služba ureda župana