Župan Koren prisustvovao otvorenju nove radionice Automoto kluba Križevci

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U prostorijama Automoto kluba Križevci u četvrtak 17. listopada  svečano je otvorena nova radionica za montažu guma i balansiranje Otvorenju  jedne od najmodernijih radionica u ovom dijelu Hrvatske vrijedne 1,8 milijuna kuna prisustvovao je i župan Darko Koren koji je izrazio zadovoljstvo što su Križevci, grad s dugom tradicijom automobilizma, dobili suvremeni objekt koji će upotpuniti gospodarsku sliku grada.

“Automoto klub Križevci  doživljavamo prvenstveno kroz sport i sportske rezultate, ali mora se naglasiti i gospodarska komponenta koja je od neizmjerne važnosti. Klub kao gospodarski subjekt  zapošljava i pruža potrebne usluge građanima ne samo Križevaca nego i cijele naše regije već dugi niz godina kroz kontinuitet i kvalitetu. Ovo je stepenica više i na to možemo svi biti ponosni. Čestitam Automoto klubu na ovoj investiciji i na sveukupnoj ulozi u našoj zajednici ” kazao je župan Koren.

Tajnik AMK Križevci Stjepan Peršin zahvalio je svima na dolasku naglasivši vrijednost koju će radionica imati u daljnjem razvoju usluga, a prisutnima su se obratili i  predsjednik Nadzornog odbora AMK Križevci Čedomir Cili, zamjenik gradonačelnika Mario
Martinčević te predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek koji je i otvorio radionicu.

Izvor fotografija: radiokrizevci.hr

Služba ureda župana