Ove subote posjetite Festival žena iz ruralnih područja Koprivničko-križevačke županije

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Županijsko Povjerenstvo za ravnopravnost spolova i Udruga žena iz ruralnih područja upućuju poziv na Festival žena iz ruralnih područja Koprivničko-križevačke županije, koji će se održati u koprivničkom Domu mladih sutra, u subotu 5.listopada u 18 sati.

Prilika je to za podršku marljivim i kreativnim ženama, koje će uz puno mašte i ideja prikazati svoju priču, svoj rad, svakodnevni mar, društveni angažman i različitu kreativnost te očuvanje tradicije. Bit će to prezentacija svih elemenata koji čine život svake od sudionica: od njihovog primarnog svakodnevnog posla, različitih hobija i umjetničkih izričaja do društvenih i kulturnih aktivnosti. Naglasak je na njihovim posebnostima, a bit će to i prilika za degustiranje svega što će za tu priliku pripremiti 11 vrijednih Podravki i Prigorki, kao i gošća iz Austrije.

Služba ureda župana