Zamjenik Sobota prisustvovao proslavi Dana Općine Gornja Rijeka

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U subotu 7. rujna svečanom sjednicom Općinskog vijeća proslavljen je Dan Općine Gornja Rijeka. U ime Koprivničko-križevačke županije svečanoj sjednici je prisustvovao zamjenik župana Darko Sobota, a uz njega proslavi su nazočili i saborski zastupnici Davor Bernardić, Gordan Maras i Anđelko Stričak te načelnici, zamjenici, županijski vijećnici te drugi gosti i uzvanici. Na početku sjednice načelnik Općine Darko Fištrović osvrnuo se na realizirane projekte u proteklih godinu dana kojima Općina nastoji poboljšati životni standard mještana. Fištrović je najavio i izgradnju dječjeg vrtića te uređenje glavnog trga,  dva kapitalna projekta vrijedna  devet milijuna kuna.

Zamjenik župana Sobota  čestitao je svim mještanima i uzvanicima Dan Općine istaknuvši kako Koprivničko-križevačka županija fokus stavlja na ravnomjeran razvoj svih područja županije te kako Općina Gornja Rijeka ima punu podršku Županijske uprave u nastojanjima daljnjeg razvoja općine.

„Čestitam vam na volji, entuzijazmu i svemu onome što ste napravili na području općine Gornja Rijeka. Svima nam je u interesu da svi naši krajevi u županiji budu jednako razvijeni i da mladi ostanu živjeti u svojim sredinama. Županija će i dalje pomagati Općini i zajedno razvijati projekte kako bi u tome uspjeli“, naglasio je zamjenik Sobota.

Prigodnim riječima su se prisutnima obratili i načelnik općine Koprivnički Ivanec Mario Švegović, zamjenik gradonačelnika Križevaca Danijel Šaško te saborski zastupnici Anđelko Stričak i Davor Bernardić koji su mještanima i općinskom vodstvu uputili čestitke te poželjeli uspjeh u daljnjem radu.

Izvor fotografija: radiokrizevci.hr

Služba ureda župana