Kluba za starije osobe „Mariška“ održao redovna godišnju Skupštinu Kluba

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Povodom obilježavanja 17. godišnjice rada i djelovanja Kluba za starije osobe „Mariška“, u četvrtak 13. lipnja u prostorijama Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica održana je redovna godišnja Skupština Kluba. Skupštini je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić te ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica Vesna Križan.

Zamjenik Ljubić se uvodno obratio okupljenima pohvalivši dosadašnji rad Kluba naglasivši kako je Klub „Mariška“ jedna od najaktivnijih udruga u Koprivničko-križevačkoj županiji, koja kvalitetno radi na dobrobit umirovljenika i starijih osoba i koju će Županija rado i dalje podržavati.

Predsjednica Kluba Valentina Čadavec je zahvalila svim zaposlenicima, voditeljima i članovima na kvalitetnom i uspješnom radu tijekom 2018. godine, a Koprivničko-križevačkoj županiji i Domu na potpori i podršci, te se osvrnula na brojne projekte i programe koje je Klub uspješno proveo tijekom 2018. godine.

Na Skupštini je članovima Kluba podneseno Izvješće o radu za 2018., Financijsko izvješće te Izvještaj Nadzornog odbora za 2018. godinu. U sklopu obilježavanja Dana Kluba organizirano je sportsko natjecanje za umirovljenike i starije osobe, koji su se natjecali u pikadu, visećoj kuglani, nabacivanju kolutova, bacanju loptice u koš te stazi spretnosti. Zajedničko druženje nastavljeno je uz pjesmu i ples, a pobjednicima sportskog natjecanja uručene su diplome i nagrade sponzora.

Služba ureda župana