Udruga žena “Gorično srce” održala četvrtu “Štruklijadu“

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U organizaciji Udruge žena „Gorično srce“ prošlog je vikenda u Društvenom domu u Kunovec Bregu u održana četvrta po redu „Štruklijada“ kojoj je prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Vrijedne članice Udruge ove su godine na „Štruklijadi“ predstavile 14 vrsti štrukli, a manifestaciji se odazvalo 37 udruga žena s područja Koprivničko-križevačke županije i brojni gosti.

Zamjenik Ljubić zahvalio je predsjednici Udruge Vesni Jantolek i ostalim članicama na doprinosu razvoju lokalne zajednice, a prigodnim se riječima obratio i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, dok je pozdrave uputio i predsjednik Mjesnog odbora Kunovec Breg Marko Balaško.

Kulturno-zabavni program koji je vodila članica Udruge Anabela Škorjanec uveličao je pjevački zbor „Lira“ iz Vodica, a okupljeni su zatim uživali u slasnim štruklima.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: Grad Koprivnica