Osnovna škola Kloštar Podravski proslavila svoj Dan

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Raznovrsnim priredbama i aktivnostima učenici i učitelji Osnovne škole Kloštar Podravski obilježili su Dan škole, a svečanosti je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Dani škole počeli započeli su u Područnoj školi Podravske Sesvete gdje je održana je priredba u kojoj je održan prigodni program za sve okupljene, a zatim je u matičnoj školi Kloštar Podravski održana dječja priredba za učenike i roditelje s bogatim programom: od zbora, tamburaša, sve do plesnih i dramskih točaka. Tijekom priredbe vrijedna Učenička zadruga „Kotačica“ izlagala je svoje kreativne uratke nastale na brojnim radionicama.

Dan škole proslavljen je i svečanom sjednicom Učiteljskog vijeća na kojoj je pozdrave i čestitke zaposlenicima i ravnatelju škole Mirku Šandrovčanu uputio zamjenik Ljubić, a lijepim su se željama pridružili i načelnik Općine Kloštar Podravski Siniša Pavlović te župnik Ivica Gladoić. Svečanosti su prisustvovali i vanjski suradnici, umirovljenici i bivši djelatnici škole te predstavnici udruga.

Osim programa učenika, nastupio je i zbor učiteljica, a izdan je i 45. broj Školskog lista. Kao što je poručio ravnatelj Šandrovčan, Dan škole bila je prilika za osvrt na proteklih godinu dana te da se podsjeti na rad i zalaganje svih učenika i djelatnika.

Služba ureda župana