U Koprivnici održan prvi Sajam vatrogasne i opreme za zaštitu i spašavanje

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Na prostoru koprivničkog Kampusa prošlog je vikenda održan prvi Sajam vatrogasne i opreme za zaštitu i spašavanje, koji je posjetio i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Ovu izložbeno-prodajnu manifestaciju organizirali su Vatrogasna zajednica Grada Koprivnice, Grad Koprivnica i koprivnički Kampus, a suorganizator je Hrvatska vatrogasna zajednica. Cilj Sajma bio je građanima predstaviti sve novitete o vatrogasnoj i zaštitnoj opremi, a održana su i stručna predavanja, prezentacije te pokazne vježbe te simulacije djelovanja u hitnim intervencijama.

Zamjenik Ljubić pohvalio je organizatore inicijativi za održavanje ove manifestacije te je zahvalio vatrogascima i izlagačima koji će informirati građane o svojim aktivnostima i opremi.

Prigodnim su se riječima obratili i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, glavni vatrogasni zapovjednik Republike Hrvatske Slavko Tucaković te predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Koprivnice Ivan Golubić.

Sajam je imao i međunarodni karakter jer su se predstavili i vatrogasci iz Mađarske.

Služba ureda župana