PORA predstavila projektne aktivnosti na Danima otvorenih vrata EU fondova u Zagrebu

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije na Danima otvorenih vrata EU fondova u Zagrebu predstavila je svoje uspješno provedene projekte i projekte koji su trenutno u provedbi, kao i projekte Koprivničko-križevačke županije.

Dane otvorenih vrata EU fondova organiziralo je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije pod sloganom „EU fondovi mijenjaju Hrvatsku” gdje su se građani mogli informirati o mogućnostima i rezultatima korištenja  fondova od 2014. do 2020. godine.

Tom je prilikom predsjednik Vlade RH Andrej Plenković istaknuo važnost i mogućnost korištenja EU fondova kao najvidljivijeg dijela članstva Hrvatske u EU te ujedno predstavio projekte koji se provode u Zagrebu, a uz predsjednika Vlade, događanju su prisustvovali i potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac te ministar uprave Lovro Kuščević.

Služba ureda župana