Meša na Dravi

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U Komatnici je u organizaciji Udruge “Komatičanci” održana tradicionalna manifestacija “Meša na Dravi”, koja svake godine okupi žitelje ovog malog sela. Pored onih koji žive u selu na samoj Dravi, na susret dođu i oni koji su iz raznih razloga otišli živjeti u druge krajeve.

Nakon svete mise održano je druženje, kojemu su prisustvovali i predstavnici prijateljskih udruga iz okruženja, a svetoj misi i druženju prisustvovala je i potpredsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić, koja je nazočne pozdravila i u ime župana, uz zahvalu na organizaciji hvalevrijednog druženja u ovom selu, oazi netaknute prirode, mira i tišine, o kojemu se malo zna.

Predsjednica udruge Katarina Ugrenović zahvalila je za uređenje društvenog doma i okoliša načelniku Općine Peteranec Krešimiru Matijašiću, koji je za iduću godinu najavio polaganje asfalta na dionicu koja spaja Komatnicu sa Sigecom, što će biti obilježeno novim susretom i misom.

Služba ureda župana