Zamjenik Sobota na 17. sjednici Skupštine LAG-a „PODRAVINA“

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U srijedu 27. veljače u Kloštru Podravskom održana je 17. redovna sjednica Skupštine LAG-a „PODRAVINA“ kojoj je prisustvovao zamjenik župana Darko Sobota.

Sjednicu Skupštine vodio je predsjednik LAG-a Siniša Pavlović te pozdravio sve okupljene, a zatim se pristupilo radu po točkama usvojenog dnevnog reda. Podnesena su Izvješća za prethodnu godinu koja je izložio predsjednik Pavlović te djelatnice LAG-a, a važna tema rasprave sjednice odnosila se na usvajanje Izmjena Lokalne razvojne strategije LAG-a „PODRAVINA“ za razdoblje 2014.- 2020. godine. Sukladno izmjenama LRS-a donesen je i novi Pravilnik o izboru projekata Lokalne razvojne strategije LAG-a „PODRAVINA“, a donesena je i Odluka o pristupanju u članstvo LEADER Mreže Hrvatske te novi Pravilnik o zaštiti i nadzoru nad prikupljanjem, obradom i korištenjem osobnih podataka. Članovi Skupštine jednoglasno su usvojili sve točke dnevnog reda.

Na kraju radnog dijela sjednice, članovima i gostima obratio se zamjenik Sobota te pohvalio rad LAG-a „PODRAVINA“, a u svom govoru osvrnuo se na suradnju LAG-ova i Županije kroz projekte financirane od strane Županije i Saveza Alpe Jadran, kao i na daljnje mogućnosti u međunarodnoj suradnji koje se nude kroz takve projekte.

Služba ureda župana