Snježana Tišljarić predstavila novu zbirku poezije “Simfonija poeTika”

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Autorica Snježana Tišljarić u koprivničkoj je Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ predstavila svoju treću knjigu, zbirku poezije pod nazivom „Simfonija poeTika“, čemu je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Snježana Tišljarić rođena je u Koprivnici, a završila je Srednju školu za novinskog izvjestitelja te Filozofski fakultet, smjer predškolski odgoj i doškolovanje za odgojiteljicu u vjeri na KBF-u u Zagrebu. Dobitnica je prestižne državne nagrade Republike Hrvatske „Ivan Filipović“ za doprinos teoriji  i praksi u  ranom i predškolskom odgoju i obrazovanju. Pisanjem se bavi od osnovne škole, a uz ljubav prema pisanju iza nje su i iskustva radijske voditeljice, vanjske suradnice u Glasu Podravine, Večernjem listu, Kc Fokusu i Nagnućima te voditeljice i autorice emisije „Put putujem“ Na Radio Dravi, „Krenite za srcem“ na Radio Đurđevcu i  „Etno baština – koprivnički kraj“ na RGP-u.

Njezini su literarni radovi osvojili brojne nagrade na različitim natječajima, a do sada je objavila knjigu „Moja Ždala“ koja obuhvaća dio povijesti i života toga mjesta, dok je 2017. promovirala zbirku poezije i proze „SusreT“. Osim pisanjem, bavila se i glazbom, folklorom te radom na različitim kulturnim projektima. Članica je Društva hrvatskih književnika Ogranka Koprivnica kao član  suradnik , redoviti član Udruge Vendi u Đelekovcu te članica Reyn Hrvatske, kao i koordinatorica Smotre projekata iz područje predškolskog odgoja Odgoja i obrazovanja za ljudska prva i demokratsko građanstvo za područje Koprivničko-križevačke županije.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: https://drava.info