Župan na otvaranju trgovačkog centra KTC u Karlovcu

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Župan Darko Koren, uz brojne kupce, uzvanike i obitelj Katavić kao vlasnike, u ponedjeljak, 21. siječnja prisustvovao je svečanom otvorenju novoizgrađenog trgovačkog centra KTC u Senjskoj ulici na Švarči u Karlovcu.

Riječ je o investiciji vrijednoj 6,5 milijuna eura kojom se zapošljava 48 djelatnika, a gradnja objekta trajala je sedam mjeseci. Centar je službeno otvorio Ivan Katavić s gradonačelnikom Karlovca Damirom Mandićem, a župan Koren  poželio je mnogo uspjeha ovom trgovačkom lancu u daljnjem poslovanju i pohvalio društvenu odgovornost same tvrtke. Prigodnim se riječima obratio i gradonačelnik Križevaca Mario Rajn.

Novi Trgovački centar KTC Karlovac u svom će sastavu imati supermarket, poljoljekarnu, benzinsku postaju i restoran, a nakon pune četiri godine poslovanja u ovom gradu, žiteljima na taj način zahvaljuje na ukazanom povjerenju.

KTC je na hrvatskom tržištu 26 godina, poslovne prostore ima u 25 hrvatskih gradova, a zapošljava ukupno 1400 djelatnika. Osnovna djelatnost tvrtke je trgovina u 27 supermarketa, a kao dopuna ponude služe 22 poljoljekarne, 15 benzinskih postaja i 21 restoran.

Na svečanom otvaranju KTC je uručio i donaciju od pet tisuća kuna Vrtiću “4 rijeke”, koji će novac uložiti u kupnju sportske opreme za vrtić Švarča i za boravak na zraku.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL