RK Maribor Branik pobjednik 26. Memorijalnog turnira Goran Vrbošić Vrba

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U organizaciji Rukometnog kluba Koprivnica NOA prošlog je vikenda u Koprivnici održan 26. Memorijalni rukometni turnir Goran Vrbošić – Vrba, kojemu je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Turnir se održava u spomen na tragično poginulog dragovoljca Domovinskog rata i rukometaša Gorana Vrbošića Vrbu, a uz domaćina, sudjelovale su momčadi KK Csurgói-2 i Tungsram SE Nagykanizsa iz Mađarske te slovenski RK Maribor Branik-2. U sklopu turnira revijalne utakmice odigrali su najmlađi rukometaši Rukometnog kluba Koprivnica NOA rođeni 2008. godine i mlađi, a pridružili su im se i veterani koji su igrali revijalnu utakmicu protiv veterana iz Csurgóija.

Pobjednik turnira je ekipa Maribor Branik-2 koja je u finalu nadvladala KK Csurgói-2, za najboljeg vratara proglašen je Futos Adam iz Csurgó KK-2, a najbolji igrač bio je Jure Hedl iz pobjedničke ekipe. Za najboljeg strijelca proglašen je Budja Izidor, također iz pobjedničke ekipe.

U ime Grada Koprivnice turniru je prisustvovao gradonačelnik Mišel Jakšić.

Rezultati turnira:

Polufinalni susreti:
RK Koprivnica-NOA – KK Csurgói-2 24-28
Tungsram SE Nagykanizsa – RK Maribor Branik-2 26-30

Utakmica za treće mjesto:
RK Koprivnica-NOA – Tungsram SE Nagykanizsa 18-32

Finale:
KK Csurgói-2 – RK Maribor Branik-2 23-27

Služba ureda župana