Najava: Predstavljanje rezultata projekta VEC Sharing

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U petak 28. rujna 2018. godine u Knjižnici Srednje i Obrtničke škole Koprivnica s početkom u 11 sati održat će se predstavljanje rezultata projekta „Cross-border Vocational Education Capacity Sharing“ ili skraćeno VEC Sharing.

Projekt je odobren u sklopu Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014. do 2020. godine, a u predvorju Obrtničke škole od 11 sati do kraja događaja učenici i profesori svih partnerskih škola koje sudjeluju u projektu demonstrirat će rezultate dosad provedenih praksa za zavarivače, poljoprivrednike, kuhare, pekare i slastičare s ciljem promocije obrtničkih zanimanja u prekograničnom području.

Također, posjetitelji će imati priliku degustirati jela pripremljena po receptima naučenima tijekom dvotjedne prakse za kuhare, pekare i slastičare, a tijekom događanja bit će predstavljena i kuharica izrađena u projektu. U okviru ovog događanja obilježit će se i Dan europske suradnje, a cilj je promovirati obrtnička zanimanja u prekograničnom području Mađarske i Hrvatske.

Program predstavljanja i dodatne informacije možete vidjeti OVDJE.

Služba ureda župana