Održan 9. Memorijalni turnir “Braća Đelekovčan“

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U organizaciji Rukometnog kluba Koprivnica NOA, prošlog je vikenda u Koprivnici u dvorani Gimnazije „Fran Galović“ održan 9. Memorijalni turnir “Braća Đelekovčan”, u znak poštovanja i sjećanja na rukometaše Daria i Ivicu Đelekovčana koji su tragično stradali 2009. godine.

Turnir su svečano otvorili predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Koprivnice Ana Mlinarić, koji su i uručili cvijeće roditeljima Daria i Ivice.

Ove je godine nastupilo šest ekipa dječaka rođenih 2004. i 2005. godine, i to iz Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine. Uz domaćine, natjecale su se ekipe Nexe i Valpovka, slovenski Jeruzalem Ormož te bosansko-hercegovački Borac M:Tel i Kozara Mlijekoprodukt.

Prvo mjesto osvojio je Rukometni klub Valpovka, drugo mjesto pripalo je Rukometnom klubu Nexe, a treće Rukometnom klubu Borac m:tel. Rukometni klub Koprivnica NOA završio je na četvrtom mjestu, dok su RK Jeruzalem Ormož i Kozara bili peti i šesti.

Matija Bajer iz RK Valpovke izabran je za najboljeg igrača, Antonio Božić iz RK Nexe za najboljeg strijelca, dok je najbolji vratar bio Marin Pranić iz Koprivnice.

Služba ureda župana