Priređena dobrodošlica za predstavnike Europske rukometne federacije i rukometnih reprezentacija

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Na Gradskim bazenima Cerine u Koprivnici održan je prijem dobrodošlice za predstavnike Europske rukometne federacije (EHF) i rukometnih reprezentacija koje nastupaju na Europskom prvenstvu u rukometu za kadete do 18 godina, koje se od 9. do 19. kolovoza igra u Koprivnici i Varaždinu.

Dobrodošlicu su im poželjeli  župan Darko Koren te zamjenica koprivničkog gradonačelnika Ksenija Ostriž, a župan je tom prilikom izrazio zadovoljstvo što se ova velika sportska priredba održava u Koprivničko-križevačkoj županiji, istaknuvši: „To je već treća velika sportska manifestacija unazad nekoliko godina u kojoj sudjelujemo kao suorganizatori i zasigurno možemo biti zadovoljni i reći da nam je čast što nam je Hrvatski rukometni savez ponovno ukazao povjerenje.“. Uz župana, prijemu je prisustvovao i predsjednik županijske Zajednice sportova Stanislav Lovković.

Zamjenica Ostriž napomenula je kako je “Koprivnica je oduvijek bila grad sporta, posebno rukometa”, te je igračima poželjela mnogo sreće i uspjeha u daljnjim natjecanjima.

Zahvale na domaćinstvu i podršci u organizaciji uputio je član izvršnog odbora EHF-a Ole Jorstad koji je kazao kako je „Hrvatska vrlo motivirana za organizaciju najvećih rukometnih natjecanja, a posebno gradovi Koprivnica i Varaždin koji rukometnim timovima daju najbolje uvjete, gostoprimstvo, smještaj i sve ostalo što je potrebno“. Također je zahvalio i volonterima bez kojih ovo natjecanje ne bi bilo moguće.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: Grad Koprivnica