U tijeku su radovi na krovištu Područne škole Koprivnički Ivanec

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Tijekom svog redovnog obilaska radova na školama u ljetnim mjesecima, župan Darko Koren i zamjenik župana Ratimir Ljubić u srijedu, 8. kolovoza posjetili su Područnu školu Koprivnički Ivanec gdje su u tijeku radovi na sanaciji dijela krovišta.

U Područnoj školi dočekali su ih ravnateljica Osnovne škole Koprivnički Ivanec Kristina Furkes te voditeljica Područne škole Đurđica Prlok s kojima je župan razgovarao o radovima, iskazavši zadovoljstvo poboljšanjem materijalnih uvjeta za pohađanje nastave.

Osim sanacije dijela krovišta, adaptira se prostor za arhivu te se sanira fasada zgrade u Kunovcu, za što je u proračunu Koprivničko-križevačke županije ukupno osigurano 200.000 kuna. Rok za završetak radova je kraj kolovoza ove godine.

Na kraju obilaska, župan je zahvalio ravnateljici Furkes i voditeljici Prlok na odličnoj suradnji te im je poželio uspješan početak nove škole godine.

Služba ureda župana