Ekipa “Crne nindže” odnijela pobjedu na 2. Šaran kupu by Vegeta

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Na jezeru Šoderica održan je 2. Šaran kup by Vegeta u organizaciji Turističke zajednice Koprivničko – križevačke županije i uz sponzorstvo Podravke d.d. Ovo natjecanje u spremanju šarana na rašljama, unatoč velikoj vrućini, okupilo je sedam ekipa koje su se natjecale za prestižne nagrade sponzora i organizatora.

Stručno povjerenstvo predvođeno Podravkinim voditeljom promocije kulinarstva Draženom Đuriševićem imalo je nezahvalan posao da odabere najbolje, a titulu pobjednika ponijela je ekipa “Crne nindže” predvođena kapetanom Josipom Pevcom, koji je u ime ekipe primio poklon paket sponzora te pokal i priznanje zlatne rašlje organizatora natjecanja. Drugo mjesto osvojila je ekipa Ivan Generalić II Sigetec, a treće ekipa Kauboji.

Za brojne posjetitelje Šoderice TZ Koprivničko-križevačke županije omogućila je degustaciju šaranskih odrezaka na kotlovinskom tanjuru koje su spremali članovi ŠRK I. Generalić iz Sigeca, a za dobru atmosferu pobrinuo se TS Frontmeni.

 Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije