Udruga žena Herešin održala tradicionalne susrete

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Zamjenik župana Ratimir Ljubić prošlog je vikenda prisustvovao tradicionalnim susretima Udruge žena Herešin, koji su u veseloj atmosferi održani na sportskom igralištu i Društvenom domu u Herešinu.

Kao i svake godine, odazvalo se 200-tinjak sudionika iz 28 udruga iz Koprivničko-križevačke županije, ali i gošće iz prijateljske Udruge žena „Labod“ iz Mađarske koje su izvele prigodni program.

Zamjenik Ljubić Udruzi i predsjednici Gordani Krčmar uputio je pohvale na čuvanju tradicije i razvijanju prijateljskih odnosa, kao i na poticanju društvenog života u lokalnoj zajednici, a predsjednica Krčmar zahvalila je Županiji na podršci te zamjeniku uručila zahvalnicu.

Osim kulturno-umjetničkog programa, sudionici Susreta uživali su u sportskim igrama gdje su odmjerili snage u nošenju mlinčenjaka, potezanju užeta te igranju nogometa s metlom, a druženje je nastavljeno uz večeru i glazbu.

Programu je prisustvovala i zamjenica gradonačelnika Koprivnice Melita Samoborec te drugi gosti.

Služba ureda župana